FACILITY FOR FUTURE 2018 Hét inspiratie event voor het creëren van meerwaarde 19 t/m 21 september Brabanthallen 's-Hertogenbosch
PERSBERICHT

Facility for Future 2017 toont kwaliteit tijdens eerste editie

’s-Hertogenbosch, 23 januari 2017 – Facility for Future 2017, hét inspiratie event voor het creëren van meerwaarde (van 18 t/m 20 januari jl. in 1931 Congrescentrum en de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch), ontving ruim 4.000 bezoekers. Naast het hoogwaardige kennisprogramma en de verschillende belevingspleinen, was er ruimte voor bijzondere interacties tussen bezoeker en deelnemer.
 
Deelnemers gaven aan dat de mogelijkheid tot gesprek en de kwalitatief goede bezoeker leidden tot een succesvolle eerste editie van het vakevent. Uit de registratie van bezoekers blijkt dat zij werkzaam zijn in de sectors: facilitaire dienstverlening (32%), consultancy (8%), bouw & vastgoed (7%), onderwijs & onderzoek (5%) en gezondheidszorg /welzijnszorg (5%). De meest genoemde functies zijn: facilitair manager (20%) en directie (18%). Ongeveer 80% van de bezoekers is betrokken bij het nemen van aankoop-, inkoop- en investeringsbeslissingen.
 
Highlights
Tijdens de openingsceremonie is de Facility for Future 2017 Innovatie Award uitgereikt. De award is toegekend aan Hago met de innovatie Ciao!Gum, een eenvoudig te bevestigen kunststofopzetstuk voor een bezem om kauwgom van de vloer te schrapen. De winnaar en genomineerden waren te zien in een speciale expositie op het vakevent. Ook waren er bijzondere belevingspleinen, zoals het NANO-plein en het belevingsplein Werkplek van de Toekomst & Veilig en Gezond werken, die men tijdens het vakevent kon bezoeken.

Daarnaast heeft op 18 januari het Galloway Charity Dinner plaatsgevonden. De opbrengst hiervan is € 6.260,83 en dit wordt gedoneerd aan Voedselbanken Nederland. Tijdens het diner is ook de winnaar van ‘Het Gouden Bestek voor de Beste Opdrachtgever Catering’ bekendgemaakt. Dit is Jeroen Marré, Manager Facility Management bij RTL, geworden.

Bezoekers konden iedere dag van het vakevent deelnemen aan het inspirerende kennisprogramma. Zo heeft onder andere Andrew Price, CCO van ISS, gesproken over de impact van technologie en big data op het vakgebied van facilitaire dienstverlening. 
 
Facility for Future is een initiatief van 2XPO B.V. in samenwerking met branchevereniging FMN en een uitgebreide adviescommissie. De tweede editie Facility for Future staat gepland op 19 tot en met 21 september 2018.
 
Noot voor de redactie:
Organisatie: 2XPO B.V., een werkmaatschappij van Libéma. - www.facilityforfuture.nl -
Meer informatie en rechtenvrij beeldmateriaal: Juul Janssen, tel. +31 73 52 33 366 E-mail: j.janssen@2xpo.nl
 

Perscontact:

Mw. Juul Janssen (2XPO) via
j.janssen@2xpo.nl, tel +31 73 52 33 366

Event locatie   Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch Plan een route
Facility for Future wordt georganiseerd door 2XPO B.V., een werkmaatschappij van Libéma.© 2016 2XPO B.V.
Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt 2xpo gebruik van cookies. Meer informatie