FACILITY FOR FUTURE 2018 Hét inspiratie event voor het creëren van meerwaarde 19 t/m 21 september Brabanthallen 's-Hertogenbosch
Vraag meer
informatie aan

Laat opdrachtgevers zien hoe het verschil te maken

“Bij facility management staat de mens centraal. Het vakgebied creëert waarde voor organisaties door faciliteiten en diensten zo in te richten dat ze een positief effect hebben op (potentiële) klanten en werknemers.
 
Continu moet worden ingespeeld op nieuwe ontwikkelingen zoals m.b.t. werkomgeving, technologie, (circulaire) economie, vastgoedbeheer en het toenemend belang van een positief (bedrijfs)imago. Dit vraagt om nieuwe visies, innovatieve oplossingen; om kennis delen, ontmoeten en ontdekken.
 
FMN, de beroepsvereniging voor het facilitaire werkveld met meer dan 1.500 leden, is dan ook de stuwende kracht achter Facility for Future 2017. Geen traditionele beurs, maar een hoogwaardig en vernieuwend vakevent waar inspiratie, innovatie, informatie en interactie de peilers zijn. Facility for Future is ‘the place to be’ met haar theaters, exposities, sterk deelnemersveld, op-en-top hospitality services en belevingspleinen.
 
Be part of the future! Toon ook úw oplossingen aan de belangrijke beslissers in het facilitaire werkveld voor het verhogen van de performance van hun organisaties. Wij zullen onze ervaring en creativiteit graag inzetten voor uw succesvolle deelname. Tot op Facility for Future!”
 
Jennie Elzinga
Manager 2XPO B.V.
Event locatie   Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch Plan een route
Facility for Future wordt georganiseerd door 2XPO B.V., een werkmaatschappij van Libéma.© 2016 2XPO B.V.
Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt 2xpo gebruik van cookies. Meer informatie