FACILITY FOR FUTURE 2018 Hét inspiratie event voor het creëren van meerwaarde

Workshops

Tijdens Facility for Future 2017 worden er diverse workshops gegeven. Bezoekers kunnen gratis deelnemen mits men zich hiervoor aanmeld. Voor het aanmelden voor het bijwonen van één of meer workshops zie de voorregistratie. In de voorregistratie kunt aangeven welke workshops u wenst te volgen. U kunt ter plekke ook informeren of er nog plaats is. Heeft u zich reeds voorgeregistreerd pas dan uw gegevens aan via de bevestigingsmail.

Onderstaande workshops kunt u bijwonen door middel van inschrijving via de voorregistratie. Naast deze workshops zijn er workshops waarvoor u zich via de organisator van de bijeenkomst dient aan te melden. Kijk in het programma-overzicht voor het complete overzicht van workshops/ bijeenkomsten en meldt u aan via de link die daar wordt aangegeven. 

Let op: het aantal plaatsen is beperkt.
*Wijzigingen voorbehouden
 

Workshop: ‘Van visie naar proces’

Door: AAG
Locatie: Dexter 21
  • Woensdag 18 januari 2017          11.00 – 12.30 uur 
“Zijn de facilitaire processen binnen onze zorgorganisatie wel slim en efficiënt ingericht?” en “Hoe realiseer ik in 2017 die pittige taakstelling die ik door bezuinigen heb meegekregen?” Vragen die u uzelf wellicht stelt als facilitair verantwoordelijke binnen de zorg. Tijdens de workshop beantwoorden wij deze en andere vragen. Wij zoomen in op de maaltijdvoorziening binnen uw organisatie en belichten het traject waarmee u uw voedingsorganisatie efficiënter kunt inrichten. U krijgt innovatieve handvatten waarmee u aan de slag kunt én delen we best practices van implementatie- en inkooptrajecten (ook van de commerciële horeca). 
 

Diverse workshops

Door: TOPdesk
Locatie: TOPdesk Theater
  • Woensdag 18 januari 2017, donderdag 19 januari 2017 en vrijdag 20 januari 2017

10.15 - 11.00 uur - “Gooi het maar over de schutting. Maar dan?!”
14.14 – 15.15 uur - Producten – Dienstencatalogus
15.30 – 16.15 uur - “Gooi het maar over de schutting. Maar dan?!”

 “Gooi het maar over de schutting. Maar dan?!”
Een servicedesk is de spil tussen de (interne) klant en de leverancier. In deze simulatie wordt spelenderwijs aangetoond waar organisaties winst kunnen behalen op het gebied van communicatie tussen de drie partijen, het coördineren van de afhandeling van meldingen en het houden van toezicht op leveringsafspraken.

Door: André Kevenaar, Dominique de Ree en Max Veenhof van TOPdesk
 
Workshop Producten – Dienstencatalogus
Een producten – dienstencatalogus (PDC) is de schakel tussen de organisatie en de service afdelingen. Máár hoe creëer je nu een goede PDC? Tijdens deze workshop leert u hoe u aan de hand van de afdeling Services bij het fictieve bedrijf ‘De Klaproos’ hoe u uw PDC het beste inricht. 

Event locatie   Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch Plan een route
Facility for Future wordt georganiseerd door 2XPO B.V., een werkmaatschappij van Libéma.© 2016 2XPO B.V.
Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt 2xpo gebruik van cookies. Meer informatie