Persoonlijk comfort en energiebesparing op de werkplek: het is bijna zover!

In kantoren wordt veel energie gebruikt voor verwarming, ventilatie en verlichting. Toch ervaart meer dan de helft van de werknemers problemen met de temperatuur en bijna 30% van de medewerkers is niet tevreden over het licht. Hoe kan dat nou? En belangrijker, wat kunnen we daar aan doen?
 
De oplossing is een uniek en innovatief persoonlijk klimaatsyeem waarmee energie bespaard kan worden en iedereen comfortabel kan werken. Het wordt momenteel ontwikkeld in een samenwerkingsverband tussen TNO, TUDelft, Ahrend, Abel en Trilux, en de komende tijd getest door TNO en de TUDelft op kantoorlocaties van Sodexo en ING. Dit ontwikkel- en onderzoeksproject gaat meer duidelijkheid geven over de lange termijn effecten op het gebied van energiebesparing en comfortverhoging in een real-life situatie.
 
Na een aantal jaar bij TNO gewerkt te hebben, heeft Linde van den Brink de overstap gemaakt naar de praktijk van de facilitaire wereld. Bij Sodexo werkt ze met haar kennis van de interactie tussen de mens en zijn fysieke omgeving aan het verhogen van de Quality of Life van eindgebruikers.
 
Event locatie   Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch Plan een route
Facility for Future wordt georganiseerd door 2XPO B.V., een werkmaatschappij van Libéma.© 2016 2XPO B.V.
Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt 2xpo gebruik van cookies. Meer informatie