The future of work! (resultaten van het Future Forum onderzoek)

Wat is de toekomst van werk? Hoe ziet onze werkplek er over 10 jaar uit? Hebben we überhaupt nog wel een fysieke werkplek of kantoren? En wat vraagt dit van support services zoals Facility Management, Real Estate, Huisvesting, Human Resource Management of IT in het faciliteren van werk? In het onderzoeksproject Futures Forum is, samen met 12 grote Nederlandse organisaties, antwoord gegeven op deze vragen.
Evi De Bruyne (CfPB) en Doranne Gerritse (Hospitality Group) van het Futures Forum onderzoeksteam presenteren de uitkomsten van het onderzoek en bespreken ontwikkelingen op gebied van kenniswerk en werkomgeving. Ook gaan ze in op de manieren waarop zij samen met de organisaties toekomstbeelden in kaart hebben gebracht en deze hebben vertaald naar een strategische agenda voor de toekomstige werkomgeving.
 
Evi De Bruyne werkt als onderzoeker bij het Center for People and Buildings en heeft een achtergrond in Work and Organizational Psychology. Het Center for People and Buildings is een kenniscentrum dat zich richt op de relatie tussen mens, werk en werkomgeving.
Doranne Gerritse is consultant en onderzoeker bij Hospitality Group, een advies- en projectmanagementbureau op gebied van hospitality, facility management, huisvesting en inkoop. Doranne heeft een achtergrond in Facility Management.
 
Event locatie   Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch Plan een route
Facility for Future wordt georganiseerd door 2XPO B.V., een werkmaatschappij van Libéma.© 2016 2XPO B.V.
Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt 2xpo gebruik van cookies. Meer informatie