Circulair FM; exploitaties die meer opleveren dan ze kosten

In onze werkomgeving (gebouw, onderhoud, exploitatie en gebruik) is de facility manager bepalend in hoe een behoefte wordt uitgevraagd of uitgevoerd. We staan aan de vooravond van een massale omslag naar gebouwen die veel meer opleveren dan dat ze kosten. Een gebouw dat waarde toevoegt aan het primaire proces van een organisatie. Een gezond en comfortabel gebouw zonder energierekening. Geerke en Yvette nemen je op inspirerende wijze mee in hoe het facilitaire werkveld een sterk impuls kan geven aan de circulaire economie.

Yvette Watson is een facility manager met een grote duurzaamheidsambitie. Als voorzitter van de FMN expertgroep circulaire en inclusieve economie geeft Yvette, met gedrevenheid en passie, impuls aan de bewustwording dat facility managers als geen ander invloed hebben op de duurzaamheidsprestatie van hun organisatie. In haar dagelijks werk bij de Koninklijke Bibliotheek is zij verantwoordelijk voor de circulaire en energie neutrale ambities van de aanstaande renovatie van het KB-gebouw.

Geerke Hooijmeijer-Versteeg heeft na haar studie Facility Management een Master Real Estate afgerond. Zij heeft ruime ervaring opgedaan met de ontwikkeling van huisvestingsconcepten voor nieuw- en verbouwprojecten en heeft pilots begeleid op het gebied van circulair inkopen. Daarnaast is Geerke onderdeel van het ontwikkelteam van de Green Deal Circulaire Gebouwen en neemt actief deel aan de Green Deal Circulair Inkopen en de expertgroep Circulaire & Inclusieve Economie van FMN.
 
Event locatie   Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch Plan een route
Facility for Future wordt georganiseerd door 2XPO B.V., een werkmaatschappij van Libéma.© 2016 2XPO B.V.
Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt 2xpo gebruik van cookies. Meer informatie