Hoe Big Data zorgt voor een prettig gebouw


Er wacht ons een nieuwe werkelijkheid. Die volgens diverse onderzoeken zal zorgen voor een relatief grote verandering/ verstoring oftewel disruptie van de bouw/installatie markt. De belangrijkste technologieën in de komende 10 jaar in deze markt zullen technologieën zijn zoals 3d printing, robotica, sensoren en Big data.
In de voordracht neemt Ralph van den Heuvel u mee in de wereld van die nieuwe technologieën in gebouwen.  De toepassing  van technologieën zal de komende jaren tot volle wasdom komen in de bouw- en installatiewereld. Gebouwen worden slim.

Ralph van den Heuvel  is al meer dan 15 jaar actief binnen de facilitaire en technische installatiebranche in diverse functies op het snijvlak van mens, organisatie en IT. Hij ziet ‘big data’ in gebouwen als een belangrijke pijler in de beheer- en onderhoud wereld. Met zijn team van 9 specialisten ondersteunt hij klanten en onderhoudsteams bij het verkrijgen van de juiste inzichten om zo het beheer & onderhoud van gebouwen te optimaliseren, comfort te verhogen en energieverbruik te verlagen. “We zijn dadelijk in staat om storingen en onderhoud voorspelbaar te maken”.
 
Event locatie   Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch Plan een route
Facility for Future wordt georganiseerd door 2XPO B.V., een werkmaatschappij van Libéma.© 2016 2XPO B.V.
Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt 2xpo gebruik van cookies. Meer informatie