Dialoogsessies Huurder en Verhuurder

Verhuurders en huurders van kantoorpanden houden elkaar nog te vaak gegijzeld, terwijl hun belangen meer parallel lopen dan je op het eerste oog zou zeggen. Voor de huurder is het van belang dat het pand voldoet en blijft voldoen aan de eisen en wensen van de organisatie en de mensen die in het pand werken of daar op bezoek komen.

Verhuizen naar een ander pand is een stap die je niet lichtvoetig zet. De verhuurder heeft er belang bij dat zijn eigendom verhuurd is en verhuurd blijft. Leegstand kost de verhuurder geld, maar investeren in aanpassingen ook. De organisatie van de dialoogsessies is in handen van FMN en CoreNet Global (Benelux Chapter). De thema’s voor deze dialoogsessies zijn gekozen op basis van een enquête onder de leden van FMN en CoreNet.

Dagvoorzitter:
Ellis ten Dam, bestuurslid CoreNet Benelux

11:00 - 11:05 Opening en welkom

11:05 - 12:00 Dialoogsessie 1 - Huisvesting van de volgende generatie
Agnes van den Berg, bijzonder hoogleraar beleving en waardering natuur en landschap, Universiteit Groningen
Facilitator: Ellis ten Dam, Royal HaskoningDHV
Deze dialoogsessie, die primair in het Engels wordt gevoerd, wordt ingeleid door Joe Stather (senior analist bij CBRE). Daarna wordt in samenwerking met de Haagse Hogeschool en een panel van millenials en het publiek gereflecteerd op het thema.

12:00 - 13:00 Netwerklunch


13:00 - 14:00 Dialoogsessie 2 - Gezondheid en welzijn in de werkomgeving
Joe Stather, CBRE
Facilitator: Klaas Bosma CBRE
De tweede dialoogsessie wordt ingeleid door Agnes van den Berg, bijzonder hoogleraar beleving en waardering natuur en landschap, waarna de deelnemers actief met elkaar in dialoog gaan over gezondheid en welzijn op de werkplek en de factoren die dat beïnvloeden.

14:00 - 14:30 De oogst
Wat zijn de lessen die we uit de dialoog meenemen? Welke stappen moeten huurder en verhuurder samen zetten? En welke rol kunnen of moeten verenigingen als FMN en CoreNet daarin spelen? Paul Oortwijn, voorzitter van CoreNet Global Benelux geeft hierop zijn bespiegelingen.

Afsluiting:
Paul Oortwijn, voorzitter CoreNet Benelux

Voor deelname aan de dialoogsessies hoef je geen lid van FMN of CoreNet te zijn. Deelname is gratis, maar meld je wel van te voren aan via deze link. Aanmelden kan tot vrijdag 13 januari. Bij afmelding na 16 januari of bij een no-show wordt een bedrag van € 35,- excl. btw in rekening gebracht.

 
Event locatie   Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch Plan een route
Facility for Future wordt georganiseerd door 2XPO B.V., een werkmaatschappij van Libéma.© 2016 2XPO B.V.
Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt 2xpo gebruik van cookies. Meer informatie