Winnaar Facility for Future 2017 Innovatie Award bekend

Tijdens de openingsceremonie van het vakevent Facility for Future 2017 is de Innovatie Award uitgereikt. De award is toegekend aan Hago met de innovatie Ciao!Gum.
 
De Ciao!Gum is een eenvoudig te bevestigen kunststofopzetstuk voor een bezem om kauwgom van de vloer te schrapen. Hierdoor hoeven schoonmakers niet langer door de knieën om kauwgom te verwijderen.
 
De jury, onder leiding van Roel Masselink, verenigingsmanager FMN, heeft naar verschillende criteria gekeken, waaronder: nieuwheid, begrijpbaarheid, importantie voor de markt, investering en duurzaamheid. Er waren in totaal 5 genomineerden voor de Innovatie Award. Masselink geeft aan: “Het was een lastige keuze, omdat alle genomineerden innovaties op zeer uiteenlopende terreinen lieten zien zoals veiligheid, duurzaamheid en gemak.” Uiteindelijk gaf de doorslag dat de Ciao!Gum op de werkvloer is ontstaan. Masselink licht toe: “De Ciao!Gum is bedacht door een medewerker van Hago en maakt dat één van de vervelendste klussen voor schoonmakers een stuk makkelijker en met minder fysieke belasting uitgevoerd kan worden. En daar profiteren zowel de schoonmakers als de klant van.” De jury noemt de innovatie een toonbeeld van medewerkersbetrokkenheid en prijst Hago dat zij dit soort medewerkers initiatieven stimuleert en mogelijk maakt.
 
De winnende innovatie wordt samen met de overige genomineerden getoond in een speciale expositie tijdens het vakevent. 
Event locatie   Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch Plan een route
Facility for Future wordt georganiseerd door 2XPO B.V., een werkmaatschappij van Libéma.© 2016 2XPO B.V.
Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt 2xpo gebruik van cookies. Meer informatie