Intelligente schaalbare zit-sta werkoplossing

Ergonomiespecialist toont op Facility for Future 2016 de Ergomaster IntelliDesk. Dit is een intelligente schaalbare zit-sta werkoplossing die via een app gegevens uitwisselt om zowel mens als organisatie efficiënt, creatief, duurzaam en gezond te laten werken.

De IntelliDesk bestaat uit 3 losstaande modules die schaalbaar en te combineren zijn. De zit-sta tafel met ingebouwde intelligentie vormt de basis van het geheel. De modules zijn:
  • Smart Office: geeft de gebruiker gemak en inzicht in het ergonomisch-, efficiënt- en duurzaam verantwoord gebruik van zijn/haar (tijdelijke)werkplek. Voor de organisatie betekent dit efficiënter en duurzamer gebruik van de faciliteit, werknemers tevredenheid en een verhoging van de productiviteit.
  • Easy Booking: maakt collega’s en/of beschikbare werkplekken direct eenvoudig vindbaar via de zoekfunctie of via de plattegrond (2D/3D) van de app. De gewenste werkplek is via de app direct te reserveren. Ook een vergaderruimte, concentratieplek etc. kan gereserveerd worden.
  • Sensor: meet continu geluid, temperatuur, vochtigheid en aanwezigheid. De gebruiker ervaart maximaal comfort en kan zich beter concentreren op het werk. De organisatie is in staal al de ruimtes te monitoren en beslissingen te nemen gebaseerd op feiten. De sensor wordt ingezet om energie te besparen. D.m.v. de collision detection sensor wordt de stroomvoorziening automatisch  uitgeschakeld als deze niet wordt gebruikt. 

Meer info: www.dynamicergonomics.nl 
 
Event locatie   Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch Plan een route
Facility for Future wordt georganiseerd door 2XPO B.V., een werkmaatschappij van Libéma.© 2016 2XPO B.V.
Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt 2xpo gebruik van cookies. Meer informatie