Inspirerend kennis-programma Facility for Future 2017 bekend

In de diverse theater- en congreszalen komen uiteenlopende actuele thema’s binnen het facilitaire vakgebied aan bod. Nationale en internationale sprekers informeren de bezoekers over o.a. big data, smart buildings sociale innovatie, hostmanship en duurzame energie. Er wordt op inspirerende wijze getoond hoe meerwaarde te creëren en in te spelen op actuele thema’s in dit vakgebied.

Enkele inspirerende sprekers uitgelicht
Andrew Price, CCO bij ISS Group, spreekt over het thema: service excellence in een digitale wereld. Hij zal stilstaan bij de impact van technologie en big data op het vakgebied van facilitaire dienstverlening. Daarnaast zal hij ingaan op onderwerpen als ‘Internet of Things’, ‘Cloud & mobile technology’ en ‘artificial intelligence’.

Dave Venmans, Stafdirecteur Facilities bij KPMG, is gespreksleider bij een discussie over toekomstige ratio’s en kengetallen. In de afgelopen jaren ziet NFC Index een vernieuwing van werkplekconcepten waarmee de ratio kosten per werkplek aan betekenis kan verliezen. NFC Index ziet daarmee de belangstelling verschuiven naar nieuwe kengetallen, die uniform uitlegbaar en te standaardiseren zijn en verdere ondersteuning kunnen bieden aan de behoefte van de gebruiker.  

Wilco van Royen en Frank Dobbelsteijn vertellen over het project ‘Clean2Antarctica’, waarbij een Zuidpool expeditie wordt ondernomen met een zelfontworpen voertuig, deels gemaakt uit afvalplastic, aangedreven op zonne-energie.

Dr. – Ing. H.H. Bier van TU Delft gaat verder in op het thema ‘Robotic building’. Hier komt onder andere de robotische omgeving aan bod, waarbij technologie het mogelijk maakt dat gebouwen interacteren met hun gebruikers en omgeving.

Jordie van Berkel, Gert Walhof en Arjan van Weele verzorgen de presentatie "Shoppen voor professionals: waarom je inkoop niet aan amateurs kunt overlaten". De presentatie gaat over het inkoopproces en hoe dit het best wel of niet gedaan kan worden.

Side events
Naast het inspirerende kennis-programma, komen er diverse (innovatieve) exposities, belevingspleinen en side-events. Facility for Future 2017 is op woensdag en donderdag te bezoeken van 10.00 uur tot 19.00 uur en op vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Klik hier voor het complete programma en de activiteiten.
Event locatie   Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch Plan een route
Facility for Future wordt georganiseerd door 2XPO B.V., een werkmaatschappij van Libéma.© 2016 2XPO B.V.
Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt 2xpo gebruik van cookies. Meer informatie