Genomineerden Facility for Future 2017 Innovatie Award bekend

Op woensdag 18 januari 2017 vindt om 12.00 uur de openingsbijeenkomst plaats van het vernieuwende vakevent Facility for Future 2017. Dan wordt onder andere de Facility for Future 2017 Innovatie Award uitgereikt. De openingsbijeenkomst en de uitreiking van de Innovatie Award vinden plaats op het foundersplein.

Uit alle inzendingen zijn vijf genomineerden geselecteerd. De genomineerden zijn:

  • Guard van Guard-Mandown: een mobiele veiligheidsoplossing voor alleenwerkers. Guard is een app die op mobiele telefoons en andere wearables geïnstalleerd kan worden. Werknemers kunnen hier in geval van nood alarm mee slaan. Ook kan het alarm automatisch afgaan door een vooraf ingestelde timer.
  • Ciao!Gum van Hago Nederland B.V. : een eenvoudig te bevestigen kunststofopzetstuk voor een bezem om kauwgom van de vloer te schrapen. Hierdoor hoeven schoonmakers niet langer door de knieën om kauwgom van de vloer te schrapen.
  • Order@ISS van ISS Facility Services: een app waarmee de klant eten en drinken kan bestellen en betalen. Ook laat de app zien hoe lang het duurt voor de bestelling klaar is zodat de gebruiker weet wanneer hij naar het afhaalpunt moet komen.
  • Beautiful Cups: een conceptbeker waardoor het verbruik van kartonnen bekers in bedrijven en organisaties met 50% wordt gereduceerd. Het concept is om de beker minimaal 2 keer te hergebruiken, hiervoor zijn vinkjes op de beker ontworpen. Tevens heeft Beautiful Cups een ophaalservice voor volledige recycling.
  • E-bike to go van The E-bike Company: een groot deelplatform van E-bikes in Nederland. De E-Bikes zijn voor iedereen te gebruiken en worden zowel publiek als zakelijk ingezet. Deze E-bikes zijn te gebruiken zonder sleutel uitgifte.

De genomineerden zullen tijdens Facility for Future worden getoond in een speciale expositie.

Event locatie   Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch Plan een route
Facility for Future wordt georganiseerd door 2XPO B.V., een werkmaatschappij van Libéma.© 2016 2XPO B.V.
Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt 2xpo gebruik van cookies. Meer informatie