Founders tekenen samenwerkingsovereenkomst vakevent Facility for Future

Na de lancering van het nieuwe vakevent Facility for Future 2017 door FMN en organisator 2XPO zijn er in het vakgebied veel positieve geluiden te horen. Twaalf vooraanstaande bedrijven uit de branche gaan zich als ambassadeur voor het event inzetten. Het vakevent vindt plaats van 18 t/m 20 januari 2017 in 1931 Congrescentrum en de naastgelegen Brabanthallen in Den Bosch.
 
De founders Bruynzeel Storage Systems, D&B The Facility Group, Facilicom, Hago Nederland, Hutten, ISS Facility Services, Planon, Atir Schoonmaakstrategen, Sodexo Nederland, SPARQ, TOPdesk Nederland en Yask ondersteunen het event. De partijen dragen het event en zijn ook nauw betrokken bij het content- en hospitality programma. Op de foundersbijeenkomst werden de eerste handtekeningen gezet.
 
Daarnaast is er een brede adviescommissie met vertegenwoordigers uit verschillende maatschappelijke organisaties en branche- en beroepsorganisaties uit aanpalende vakgebieden zoals Center for People & Buildings, CoreNet chapter Benelux, MVO Nederland, NVDO, TVVL en Uneto-Vni. Facility for Future 2017 is dan ook nadrukkelijk een event van, voor, door en met het vakgebied.
 
Facility for Future geeft zowel richting geeft aan de toekomst van het vakgebied als aan de rol van de facilitair professional. Facility management is een strategisch vakgebied met toegevoegde waarde voor organisaties. Het event geeft bovenal inzicht in de vele ontwikkelingen in het vakgebied en laat innovaties beleven door ze in de praktijk toe te passen.

Onderschrift foto's:
-
12 vooraanstaande bedrijven ondersteunen intensief FMN initiatief
- Anna Casemier van Atir Schoonmaakstrategen en Johan Heystek van 2XPO ondertekenen foundersovereenkomst
Event locatie   Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch Plan een route
Facility for Future wordt georganiseerd door 2XPO B.V., een werkmaatschappij van Libéma.© 2016 2XPO B.V.
Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt 2xpo gebruik van cookies. Meer informatie