FACILITY FOR FUTURE 2018 Hét inspiratie event voor het creëren van meerwaarde

DE VISIE VAN EXPERTS

Een modern mobiliteitsbeleid is essentieel voor een toekomstbestendige organisatie
Arjos Bot, business consultant Arval Nederland:

“Een modern mobiliteitsbeleid. Daar hebben de medewerkers van nu behoefte aan. Keuzevrijheid in vervoer, betalen naar gebruik, elektrische auto’s, flexibele contracten, een auto delen met collega’s. Wij zien dat de organisaties die hierop inspelen, zeer tevreden medewerkers hebben. Slim om zo invulling te geven aan het mobiliteitsbeleid, want dit is essentieel voor een toekomstbestendige organisatie: minder CO2-uitstoot, efficiënter werken, betere kostenbeheersing en een lagere parkeerdruk. Daar zegt geen enkele facilitair manager ‘nee’ tegen.”
Meer info: www.arval.nl

Projectbeplanting; een duurzame tool om invulling te geven aan beleving, gastvrijheid en een thuisgevoel     
Helga Verheijen-Bruinsma, Directeur Bruinsma Natuurlijk!:

“In de toekomst zullen diverse plekken in het bedrijf je het gevoel geven dat je in een park aan het werkt bent. Natuur inspireert, geeft rust, zuivert lucht en reduceert geluid. Een gezonde groene werkomgeving haalt het beste in je naar boven en voorkomt ziekteverzuim. Plekken waar je met collega’s brainstormt, met klanten spreekt en lekker luncht, zullen dan ook de groene longen van de organisatie gaan vormen. De plek waar iedereen zich thuis voelt. Bruinsma Natuurlijk! brengt mens en natuur dichter bij elkaar.”
Meer info: www.bruinsmanatuurlijk.nl

Volgens ons zijn samenwerken, hospitality en technologie bepalend voor de toekomst van Facility Management
John van Hoof, voorzitter Raad van Bestuur CSU:

"We luisteren scherp naar vragen van opdrachtgevers en we brengen Hospitality dienstverlening bij steeds meer klanten in de praktijk. De gebouwgebruiker (werknemer & bezoeker) staat centraal. We kijken naar een nieuw evenwicht tussen vakmanschap en technologische ontwikkeling in de samenwerking tussen facilitaire leveranciers. Deze integrale samenhang kennen we als One FM. Ook digitalisering van processen neemt in hoog tempo toe. Zowel tussen medewerkers onderling als vanuit de regierol als samenwerkingspartner voor bedrijven. Het zorgt samen met onze innovatieprojecten tevens voor uitstekende kwaliteit zodat opdrachtgevers ontzorgd worden. Dat laten we o.a. zien door het programma 2Connect; zichtbare digitale oplossingen integreren in ons werkproces. Daarnaast blijven we investeren in onze medewerkers op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Zij zijn en blijven de basis voor het succes bij onze opdrachtgevers."
Meer info: www.csu.nl
 
Creating better places
John Dommerholt, directeur Hospitality Group:

“Een inspirerende omgeving is een belangrijke sleutel om het beste in mensen naar boven te halen. Een omgeving die klopt, die persoonlijke aandacht ademt, die gemaakt is voor interactie en blijft verrassen. Samenwerking tussen facility management, huisvesting, HRM en ICT stimuleert het creëren van de ideale omgeving voor werken, leren, vrije tijd en zorg. De wensen en drijfveren van gebruikers staan daarbij centraal. Hospitality Group helpt opdrachtgevers bij het realiseren van eigentijdse en renderende huisvesting en services.”
Meer info: www.hospitality-group.nl
 
Is Facility Management aan het einde van haar levenscyclus, of staan we aan het circulaire begin?
Gerard de Bruijn, directeur-eigenaar Humanagement BV:

“Het klassieke Facility Management is aan het einde van haar bestaan. Naar dienstverlening zal echter altijd vraag blijven. Door disruptief te veranderen zal het vakgebied nieuwe wegen inslaan en verder professionaliseren. Technologie en circulair denken zullen de twee hoofdpeilers zijn die elkaar versterken en gaan bijdragen aan het welbevinden van mensen. Dat is de uitdaging waar het vakgebied facility management voor staat!”
Meer info: www.humanagement.nl

Tony Keane, President and CEO, IFMA, de Internationale Facility Management Association
"FM professionals are delivering global value by advancing the connection between people, place and planet."
Meer info: www.ifma.org

Het kantoor van de toekomst is net zo digitaal als fysiek
Machiel van Nieuwaal, Commercieel manager Maasdam:

“Technologie drijft de toekomst van onze kantoren. Virtuele realiteit en fysieke realiteit zoals we die nu kennen, smelten samen tot één nieuwe werkelijkheid. Werken, vergaderen en ontmoeten vinden net zo vaak op afstand van elkaar plaats in virtueel gecreëerde ruimtes, als in hetzelfde fysieke gebouw. Ook ontstaan nieuwe werkplaatsconcepten. Hierin moet de totaalinrichting primaire taken van gebruikers op een bewezen manier direct ondersteunen, bijvoorbeeld presteren, leren, genieten, genezen.”
Meer info: www.maasdam.nl
 
De circulaire economie biedt nieuwe kansen, ook voor de facility manager!
Laurens Groen, CEO Milgro:

“Duurzaam gebruik van grondstoffen is de basis voor het perspectief van groei en welvaart voor huidige en toekomstige generaties. Dit vereist een transitie in alle sectoren van de economie: van ‘afval als zorg’ naar ‘grondstof als kans’. Milgro is de koploper in onafhankelijk afval- en grondstoffenmanagement die opdrachtgevers meeneemt in deze transitie. Door te gebruiken in plaats van verbruiken halen we meer waarde uit grondstoffen. Dat heeft meetbaar resultaat voor profit, planet en people en biedt het facility vak nieuwe kansen.”
Meer info: www.milgro.nl
Event locatie   Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch Plan een route
Facility for Future wordt georganiseerd door 2XPO B.V., een werkmaatschappij van Libéma.© 2016 2XPO B.V.
Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt 2xpo gebruik van cookies. Meer informatie